Site logo

pizza, pasta, grill

Իտալական խոհանոցը ոչ միայն լավագույններից մեկն է աշխարհում, այլև ներկայումս ամենատարածվածն է: Եվ դա զարմանալի չէ, քանի որ իտալական խոհանոցին բնորոշ է ուտելիքների և համեմունքների բազմազանությունը` բանջարեղեն, ծովամթերք, տավարի, խոզի և թռչնի միս, մրգեր և հատապտուղներ, պանիր, ընդավորներ (լոբի, սիսեռ) և բրինձ:
Իտալիայում պատրաստվում են համեղ պաղպաղակ, ամենատարբեր խմորով կերակրատեսակներ
` պիցցա, «ռավիոլի» տեսակի պելմենիներ, որ պարունակում են մակարոնի համար նախատեսված խմոր և տարաբնույթ, բոլորովին անսպասելի լցոններ, Միլանի բուլկիներ` խաղողով և բազմաթիվ այլ մրգերով, նուշով խմորեղեն և թխվածքներ, սերուցքներ… Դեսերտը սովորաբար ավարտվում է սուրճով: Իսկ գինին Իտալիայում ազգային խմիչք է. տարբեր ճաշատեսակների կողքին իտալացիների սեղանին միշտ դրված է գինու շիշը, քանի որ իտալացիները գինու մեծ սիրահարներ են:
Այս ամենը Դուք կարող եք ճաշակել մեզ մոտ
` «Gusto» ռեստորանում և համոզվել, որ իտալական խոհանոցը ամառվա համն է…

Stacks Image 1
Stacks Image 3
Stacks Image 5
Stacks Image 17
Stacks Image 21
Stacks Image 54
Stacks Image 52
Stacks Image 72
Stacks Image 76
Stacks Image 307
Stacks Image 310